Veiligheidsproducten duur? Absurd, voor iedereen moet het betaalbaar zijn!

Safetydeal.nl is een aanbiedingssite waar u geteste A-merk veiligheidsproducten koopt tegen verrassende en soms onmogelijk lage prijzen. Onze aanbiedingen zijn slechts een beperkte tijd geldig. Houdt onze website en onze Facebook pagina goed bij om geen messcherpe aanbiedingen te missen! Safetydeal.nl onderscheidt zich ten opzichte van andere online aanbieders van veiligheidsproducten op de volgende vlakken:

Wij kopen via een omweg in bij de fabrikanten. Onze prijzen zijn hierdoor lager en van deze lage prijzen profiteert u mee! In onze visie van een veilige wereld voor iedereen vinden wij dat de drempel tot de aanschaf van veiligheidsartikelen op financieel gebiedt zo laag mogelijk moet zijn. Een lage prijs betekent voor u als klant niet een B-merk artikel. Al onze artikelen zijn CE-gecertificeerd en uitvoerig door ons getest. Ons bedrijf is opgericht door een ex-Ambulance broeder met meer dan 25 jaar ervaring die zich jaren lang heeft ingezet voor de veiligheid en verzorging van mensen. Wegens contractuele redenen (dealerschap) met leveranciers, zullen wij niet altijd het merk van een aanbieding openbaar op onze site plaatsen. Aanbieden tegen een lagere prijs dan afgesproken zal leiden tot ontbindingen van eventuele dealerschappen. Dit kan leiden tot het niet meer kunnen aanbieden van deze producten tegen spotprijzen. Wij vragen hiervoor begrip. Wilt u toch weten welk(e) merk(en) wij per aanbieding leveren, stuur ons dan een mail en wij geven graag antwoord.

Partner Stichting Webshop Keurmerk

Safetydeal.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Al voor wij onze service aan u kunnen tonen, heeft u al een vorm van zekerheid!