Retourneren

Ontevreden met uw aankoop?
Wij willen dat ju tevreden bent met uw aankoop bij Safetydeal.nl. Is uw aankoop niet zoals verwacht? Geen probleem! U kunt het artikel met de originele labels en product verpakking binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Ook een afgeprijsd artikel. Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk.

Heeft u een verkeerd artikel ontvangen?
Wij verwerken uw bestelling met veel zorg. Toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice via service@safetydeal.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. We zorgen dat u kosteloos het goede artikel ontvangt.

Retourneren:
De verzendkosten voor het retourneren zijn op eigen initiatief. Zodra wij het product hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van het toesturen (dus niet retourneren) binnen 7 werkdagen naar u terugstorten. Wanneer u het product wilt omruilen voor een ander item dan zullen wij dit item (indien voorradig) naar u opsturen!

Download hier het retourformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *